zaterdag 27 juni 2009

Certificaat en diploma !!

22 juni 2009.
Wat is er met die datum?

Wel, allereerst was daar de afsluitende bijeenkomst van 23dingen in Houten.

We werden hartelijk ontvangen met koffie en 23dingen-gebak en konden nu weer proberen uit te vissen wie nou achter welk weblog zat. Heel leuk allemaal!

Rob hield een heel leuk en toch ook weer leerzaam praatje en Edwin liet ons via een videoboodschap weten dat hij had genoten van ons enthousiasme voor 23dingen.

Daarna werden aan de coaches de certificaten uitgereikt waarna de coaches de certificaten weer uitreikten aan de deelnemers. Weer een certificaat erbij voor aan onze 'wall of knowledge".

Nog even snel op de foto met Rob en daarna ging ieder weer zijns weg. We zullen wel zien of er nog iets vruchtbaars voortkomt uit deze samenwerking tussen de OB en het Kalsbeek College.

En de dag ging voor ons gezin nog even door met festiviteiten, want Stephan, onze zoon, had diploma-uitreiking op het Kalsbeek College!

Dus 's-avonds weer op stap, nu naar het Kalsbeek College, locatie Bredius.
In de aula werden de leerlingen toegesproken door directie en door de heren Sperling (staand) en Hulleman toegezongen.
(Stephan met zijn mentor, Jan Gras)
Daarna gingen de leerlingen met hun mentoren naar een lokaal, daar kregen ze na een praatje en gedicht van de mentor dan eindelijk hun hard verdiende diploma.
4 jaar VMBO zijn nu voorbij. Stephan gaat nu door naar het MBO, ROC Leiden, Brood- en Banketbakker.
23Dingen zijn ook voorbij. En vanaf september volgen de 23onderwijsdingen.
Maar eerst gaan we genieten van een welverdiende vakantie.
Vanaf september gaan we weer vol van start, tot die tijd zullen de bijdragen op dit blog vooral afhankelijk zijn van het weer en de inspiratie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten