vrijdag 27 maart 2009

Diploma-uitreiking GO

Alle geslaagden bij elkaar.

Gisteren was het dan eindelijk zover... de dipoma-uitreiking van Medewerker Informatie dienstverlening Bibliotheken, gevolgd bij de GO.

Om half 2 kregen we een rondleiding door het museum voor Communicatie in Den Haag. Dat was wel grappig, eerst rondkijken op de tentoonstelling Eye Opener; over de kracht van beeldtaal. Daarna terug in de tijd naar het begin van de posterijen (voorheen heette het museum het Postmuseum). Kijken hoe post werd gesorteerd en hoe een handtelefooncentrale werkte.
Aansluitend kregen we een film te zien over de posterijen anno de 21ste eeuw.

Daarna een kop koffie en even bijpraten met de andere geslaagden. Het was leuk om iedereen weer even te spreken. Bijna iedereen werd vergezeld door zijn praktijkbegeleid(st)er, dus het was een aardige club.

En toen weer terug naar de filmzaal waar het officiƫle gedeelte was. Na een welkomstwoord van Theo Verbeij volgde een korte lezing van Jos Damen over de betrouwbaarheid van informatie op internet. Grappig was dat hierbij ook 23dingen voorbij kwam!

Onder leiding van Trudi Noordermeer begon toen hetgeen waar we voor gekomen waren, de diploma-uitreiking!

We werden 2 aan 2 naar voren geroepen om ons diploma te ondertekenen en in ontvangst te nemen.

Samen met Ozan Belen mocht ik naar voren komen om ons diploma te ondertekenen.

Helaas moesten Heleen en ik na het officiƫle gedeelte gelijk weer terug naar Woerden, wij hadden immers op school ook nog een feestje. Onze sectordirecteur VMBO-bovenbouw nam na 39 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt afscheid van het Kalsbeek College.

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd zeg! Weer een mjlpaal. Inderdaad bijzonder om te horen dat 23 Dingen werd genoemd. Weet je nog wat de strekking was?
    En daarna in Woerden weer een feestje... en straks in juni het 23 Dingen certificaat... Het gaat maar door! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ging om het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied.
    23 Dingen werd hierbij genoemd om de ontwikkelingen te leren.

    BeantwoordenVerwijderen